SARDI

SARDI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sardi. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 15:39 Food was super tasty and big very big portions, order half a chicken, portions if for 2 people really, chicken was super juicy, soft and flavorful, as all the rest of food that came with it, only took a bit too long, so be prepared to wait
9 mei 2022 om 18:11 Zoals altijd heel lekker! Lekkerste broodjes vind ik persoonlijk van Amsterdam oost. Alleen al de broodjes zijn vers en zacht!!
7 mei 2022 om 18:52 De beef in de “beef wok” was koud, en de nasi te zoutig. Er zat amper kaas in de cheese steak. Het broodje van de burger was heel hard. Kortom een echte tegenvaller. Bestel hier niet.
27 apr 2022 om 10:40 Het spijt me maar ik was on te vrede Omdat ik niet kreeg wat ik besteld had . Ik had eigenlijk geroosterde kip besteld wat op die foto was maar kreeg iets heel anders Sorry
15 mrt 2022 om 14:10 Beste broodjes goede kwaliteit lekker vers! The best so far
24 sep 2021 om 20:42 De semoor en de rendang zijn geweldig lekker, Ik zou graag iets grotere porties kopen (hoofdgerecht) mag dan natuurlijk ook best iets duurder
1 sep 2021 om 17:50 De spareribs zat amper vlees op en er zat heel veel vet en vel aan en waren echt niet lekker.
12 apr 2021 om 21:03 chicken delivered, taste was not. they forgot the taste. never order again here.