SARDI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sardi. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2022 om 10:00 Vaker besteld vaste klant. Bestelling was niet compleet er miste 1 broodje. De saus in de broodjes waren verkeerd in plaats van piri piri was het een heel pittige saus. Later eindstand buikpijn van de pittigheid incl. familieleden.
3 sep 2022 om 17:53 Bestelde een broodje hete kip, maar kreeg een broodje zonder kip. Alleen wat eieren in mijn broodje gevonden.
26 aug 2022 om 23:20 Broodjes waren heerlijk
16 aug 2022 om 14:42 Disgusting food! Looked like a TV dinner! Chicken satay was totally dry , almost no sauce and counted 6 small pieces ! The pasta and a salad disgusting… lots of money went directo the trash! Waited over 1 hour for this! Never again.
11 aug 2022 om 17:00 hun personeel is top eten is top service is top
27 jul 2022 om 17:03 Eten was heerlijk en snel bezorgd. Ik bestel vaker!!
7 jul 2022 om 20:38 Delicious ribs! Delivered on time.
12 jun 2022 om 14:27 Groente te lang gegrild ( aangebrand ) De rest was goed.
16 mei 2022 om 15:39 Food was super tasty and big very big portions, order half a chicken, portions if for 2 people really, chicken was super juicy, soft and flavorful, as all the rest of food that came with it, only took a bit too long, so be prepared to wait
9 mei 2022 om 18:11 Zoals altijd heel lekker! Lekkerste broodjes vind ik persoonlijk van Amsterdam oost. Alleen al de broodjes zijn vers en zacht!!
7 mei 2022 om 18:52 De beef in de “beef wok” was koud, en de nasi te zoutig. Er zat amper kaas in de cheese steak. Het broodje van de burger was heel hard. Kortom een echte tegenvaller. Bestel hier niet.
27 apr 2022 om 10:40 Het spijt me maar ik was on te vrede Omdat ik niet kreeg wat ik besteld had . Ik had eigenlijk geroosterde kip besteld wat op die foto was maar kreeg iets heel anders Sorry